Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte


En utveckling

från spädbarnsgråt

till önskemål,

något tydligt

att säga ja eller nej till

utan att avvisa

eller vara till lags.

 

Jag vill.

 

Vill du?

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-13 20:04



Bookmark and Share


  Ida Nieninque Thomasdotter
Jag vill!
2010-03-07

  Catharina Edin VIP
Intrikat fråga. Vill vadå??? Hm.
2010-02-13

  Mr Lindemann VIP
Mötas och skiljas är livets gång, skiljas och mötas är hoppets sång

av okänd
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke