Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

and still....you are the beloved......




under mina ögonlock - din skönhet

 

 

bakom

stängda dörrar

i hemlighet

 

låter jag sjögräset bölja

 

växa

men aldrig nå till ytan

 

                                    ingen vet

 

                                   Majnun you are in the wilderness

 

det händer 

att konturerna löses upp

och din skönhet

bleknar

långsamt bort

 

                                       Leili is waiting    

 

dina handryggars landskap

ådrors åsar

ömma

jag kysser girigt dina

elektrifierade handflator

 

                                       ingen tror

                                     

                                      for ever and ever

men jag

upprätthåller

livet

 

ensam bakom stängda dörrar

 

                                     ingen kan

 

i hemlighet

skrattar vi i natten

 

vin och Ebi

låter våra dofter blandas likt rökelse

slingrande

 

alltid

så nära

 

 

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-15 10:23



Bookmark and Share


  Sylt
Vacker dikt som talar till alla sinnen.
2010-03-02

  Suzy med punkterna
Så vackert och blandningen mellan svenska och engelska känns så naturlig här...
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP