Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en resa i ett fotspår, ett fotspår i mitt minne


min vän



Ibland jag saknar min bästa av vän
hon som alltid fanns där
när allting annat saknades
Hon som försvann
när allt annat fanns på plats

Men hur säger man det
att man saknar
fast egentligen ingenting saknas
Att man behöver
när inget egentligen behövs
Annat än;
en röst, en närhet
från sin bästa vän
När allt annat finns, när ingenting annat saknas
Än rösten från sin vän
Än närheten från sin förtrogne
När allt annat finnes
När ingenting annat saknas
Jag saknar
rösten från min vän
närheten från dig




Fri vers av Regular
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-14 05:55



Bookmark and Share


    Muppetto
Saknaden kan vara tung att bära samtidigt som det är ett vackert minne av någon som stått en nära.
Vacker text, berör, skapar eftertanke...
2010-04-01

  Annagran
Fint skildrat. Känner igen mig!
2010-02-14

  Hannah Norman
ja, vissa människor lämnar djupa fotspår i hjärtat. det tycker jag att du har förmedlat så vackert!!
2010-02-14

  Maria T
Ja visst saknar man en röst
en närhet från sin bästa vän.
2010-02-14

    ej medlem längre
Så vackert skrivet!
2010-02-14

  Fokus
En ömsint text om den nära relationen i det lilla livet. Det vi förväntas förneka och negligera.
Applåd.
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular