" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blev inspirerad av "nennes" allitteration idag att lägga ut denna från 2006...




Fanatikern fällde falska förespeglingar...

 

Fanatikern fällde falska förespeglingar för att försöka få

förskönad flicka att falla fritt, för falsariets fräcka frodiga

förljugna famn. En ful fan finner feghetens fadda fadäs, när

frun förefaller farligt fatal, fast fattade felaktigt försökte hon

få farsoten fly från den facination flickans feberaktiga fenomens

fiffiga famntag fångade. Fittstimmens förening filosoferade

frenetiskt om att figurera fientligheterna finurligt, för

fjäskighetens fjät fladdrade flerdubbelt mot flosklers flamma.

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-14 10:37



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
wau - det var fart och fantasi fritt kombinerat
2010-02-14

    ej medlem längre
haha...kul!:)
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra