Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 blir 1

Mina händer på dina kinder
Mina händer på dina höfter
Mina händer smekandes din rumpa och ben..
Mina läppar mot dina
Mina läppar kysser din nacke
Mina armar runt dig
Mina armar omfamnar

Vi är ett tillsammans




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-14 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman