Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förstår inte

Orkar knappt tänka på hur världen skulle vara utan dig.

Hade du inte funnits hade nog inte jag heller.

Även om du inte förstår det så hjälper du mig orka med livet och dess turbulens.

Hade du inte funnits hade livet varit tråkigt och svart.

Hade du inte funnits hade jag nog vart 20 år äldre i sinnet.

Hade du inte lett mot mig hade jag nog inte lett mot världen.

Hade du inte pratat med mig hade jag nog varit rädd att prata med nån överhuvudtaget.

Men du förstår inte vad du betyder i mitt liv.




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-14 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman