Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grannarna

när jag vill skapa, slösa och göra ljud,
ta mig ut under solen, slänga bort all sten,
sitta och slå på mina tangenter, våga sjunga,
ut ur den nedrasade grotthåla som jag bor i,
hör jag vrålet av skrik och skratt
sjuda genom väggar
som mina är utav betong




Fri vers av ffredfr
Läst 134 gånger
Publicerad 2010-02-14 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr