Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värmer kappan väl?

i det hem där smörpaketet står framme
kan man vara säker på att de som bor där
är litet fetare än du,
dels för att ett inte lika kallt smör
snabbare sugs in i brödet och därför tror man att det krävs mer




Fri vers av ffredfr
Läst 152 gånger
Publicerad 2010-02-14 14:29



Bookmark and Share


  kråkan VIP
sant:)
2010-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Och i fettfascismens Sverige är övervikt ett värre brott än våldtäkt.
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr