Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

t.o.m. naturen ett fashion

röker te till mitt kaffe
har slutat med tobak
ska snart sluta med allt
får gula naglar av mitt hasch
börja leva mer organiskt,
kanske nära ett vatten
gungande rop från naturen
som han berättar i walden, en plats där
ugglan sköter klagoropen




Fri vers av ffredfr
Läst 179 gånger
Publicerad 2010-02-14 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr