Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens rosor


Det djupa lever ännu i dina heta tårar
nattens rosor drömmer om en sinnesfrid,

bortom gott och ont lever våra drömmar vidare i kärleken




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 209 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-02-14 19:27



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra..
2010-02-15

  Katinka VIP
Fin känsla i dikten.
2010-02-14

    ej medlem längre
Vacker och lite ledsen dikt!
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth