Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilhimlen

Utanför mitt frostiga fönster snurrar världen förbi. Alla vardagliga bekymmer känns som bortblåsta när jag ser hennes glödande ögon. När vi ligger i sängen och hon i min famn brinner min kropp som en aldrig sinnad eld. Jag blir varm, yr, och uppfylld på samma gång. Regnmoln finns inte längre, utan bara blåa skyar. Hennes närvaro blir min sköld mot allt slentrianmässiga som finns runtomkring oss. När hon är med mig är allt möjligt, när hon är med mig går jag aldrig isär, när hon är med mig svävar jag fritt i aprilhimlen.




Fri vers av April skies
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-15 01:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Gör vad du vill, men först sjung en sång för april".

Fastnar direkt för titeln på din dikt samt ditt fina nick.
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies