Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smällen kommer alltid som en knockout

Jag såg en ängel utan vingar, nedskjuten av kärlek. Hon började i himlen, nu släpar hon sig fram genom skiten. Vad visste hon om kärlek? Det var smärta, rädsla och mörker.

Det kvittar om man ler, sjunger och dansar. Smällen kommer alltid som en knockout. Det gör ont, man tappar balansen och ser dimmigt av alla tårar. På knä genom snåret, försöker hitta rätt. Hon dödade ditt hjärta och sparkade det i ån. Nu letar du förgäves på botten, och griper efter luft.

Dagar blir till månader, månader till år. Du tappar ditt syre och snart ditt språk. Hon lämnade dig för nån annan, nån som inte var du! Men när du kröp Like a rolling stone, och du har nothing to lose, hittade du din väg igen. För trottoaren är inte så dålig ändå när siktet är inställt mot stjärnorna.




Fri vers av April skies
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-05 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies