Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är inte lämpad för mig


Jag finns inte.
Denna värld är inte lämpad för mig
En värld full av magi är den världen jag suktar efter
Där kan jag leva fri.
Färgerna flödar i skyn
Som en fågel lyfter jag från marken,
lämnar denna gråa plats
Till en grön värld, där allt är magiskt
Trädens andar välkomnar mig som en jämlik
där råder inget hat, bara vänskap.

En plats som människor flyger till, en plats där människor kan känna frid och lycka
En plats för dom som inget har
Här har man allt och lite till
Vänner är vi alla, fast vi ej vet om det
Bara vi vågar öppna oss och le
Vissa vår sorg och glädje
Känna en varm axel som man kan luta sig emot när sorgen stryper ens arma hjärta.

Ta fram en färg penna och måla ansiktet i vackra färger,
i glada färger.
Våga vara sig själv, dock leka med tanken.
Tulpaner är också vackra
Rosor behöver inte va det finaste på denna jord.
Kolla först när rosen har öppnat sig,
finns det ädelstenar eller bara grå sten i den.
Det kan ta tid, men det är alltid värt att kämpa för!
Alla är inte rosor.




Fri vers av Sofia Hansson
Läst 433 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-15 16:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"This bird has flown..."

Världen är ett sammelsurium av ondska och elakhet.
Alternativet är Guds Rike.
Jag blev medborgare 1984.
Det ångrar jag inte.
2010-02-15

  kråkan VIP
tycker precis som du:)
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson