Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Jag glömmer det som hände
bara du kommer tillbaka

Glassplitter i mina ögon
hindrar mig från att se

Ge oss en ny tid
för oss två att blomma.

Spegelbilden i vattnet blir klar igen
när vi sitter bredvid varandra på andra sidan

Jag vill ha dig här

Precis som förut




Fri vers av Maria Liljestrand
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-16 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Liljestrand
Maria Liljestrand