Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog allt när du tog mig fast att jag inte ville

Sup mig redlös och dansa natten ur balans.
Ta ett bloss och känn hur världen sjunger.
Följ med en främling hem och smit innan han har vaknat.
Ramla och skrapa upp knät på vägen hem.
Ta bilen hem med alkohol i blodet.
Kör fort förbi en polisbil.
Byt nummer med polisen och bestäm date.
Knulla honom i en cell.


Allt. Allt för att känna att jag lever.






Fri vers av Maria Liljestrand
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-07 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Liljestrand
Maria Liljestrand