Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghet

Att få vakna varje morgon, med samma lukt vid sin sida.
Det betyder trygghet.
Trygghet är något alla strävar efter.
Trygghet är något alla vill ha.

Och det är viktigt
Men framför allt
Utstrålar ni hopp
Hopp om äkta kärlek

Det lyser om er,
Det är vackert
Det är äkta.
Det är kärlek

Lycka till




Fri vers av Maria Liljestrand
Läst 264 gånger
Publicerad 2010-06-07 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Liljestrand
Maria Liljestrand