Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förloraren

City-siluetterna växer sig större bakom mig. Alla ler och håller om varandra. Jag står ensam, likt förloraren vid hamburgerbaren, och ser dem tillsammans vandra hem i höstmörkret. Ensam kvar tänder jag en cigarett och ser röken försvinna upp i skyn. Varför är jag så ensam? Jag som skulle ge upp allt för kärleken. Jag som alltid gjort det bästa för den jag älskade. Varför ser ingen mig? Jag med det stora hjärtat.
Dödsdömd att vara den ständiga förloraren stapplar jag mig fram på trottoarena i hopp om att nån någon gång skall se mig.




Fri vers av April skies
Läst 582 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-16 19:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Extremt hög igenkänningsfaktor.
På pricken.
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies