Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske en händelse, för någon

Han kom för att komma och fylla, för att sedan lämna
Komma för att hon älskar
Komma för att han stimuleras
Fylla henne med säd och bekräftelse
Lämna henne i sorg och tårar

Men detta var längesedan nu och allt är glömt.
När man tänker tillbaka på det, är det som att jag drömt, säger han och begrundar solnedgången, men grubblar i sitt omedvetna vad det är han gömt




Fri vers av Rasmus Ström
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström