Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*




Ni slipper vitlöken

 

 

 

Påslag av magsyra

skärande känsla

 

ena gråter

andra håller emot tårarna

 

- Pappa, han slog mig!

- Men du slutade inte retas!

 

Vill gråta och bara kram om dem,

men väljer att stänga av tv-spelet för dem.

Säger irriterat att vi slås inte denna familj

och nu sköter ni er det är strax lunch.

 

Det dåliga samvete är snabbt över mig i köket.

-Fan, jag är en skitpappa.

Rör runt i tortellinin,

men häller inte ner den finhackade vitlöken.

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-17 22:33



Bookmark and Share


  stella
Om alla äter märks det inte. ;)
2010-03-02

    prima donna
...för att barnen är vampyrer? Annars har jag hört att vitlök är BRA för blodet. :)

Du är en bra pappa tror jag. Samvete är bra i lagom dos. Durumvete är bra om man gör sin egen tortellini
2010-02-17

  sulimaa
Hhahah åhhh ...du måste vara en underbar pappa du ! :)))
2010-02-17

  Suzy med punkterna
Det är kärlek;=)
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar