Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattåg

Tåget rusar genom ett sovande land. Genom fönsterna sveper öppna fällt förbi. Stillheten har ordet och natten vaktar över den klara stjärnhimlen.
Vid perrongerna hörs röster om tidtabeller, och ensamma själar kliver på tåget med tankar om storslagna äventyr. Sorg, romans, klubbliv, nattliv och dötid, blir en del av deras livshistoria. Men just nu, har de ingen aning om vad som väntar. De vet bara, att bakom tågdörrarna brinner doften av Jack Keuracs roman.






Fri vers av April skies
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-18 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies