Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hoppas att du lever i en enda stor festival nu finaste du. Hoppas du är på en bättre plats utan våld och tårar. Vila i Frid min fina du.


Kan?

Kan tårar försvinna?
Kan känslor försvinna?
Kan mitt skratt försvinna?
Kan all min glädje försvinna?
Du försvann.
Och jag tror att allting inom mig försvann med dig.




Fri vers av Tresh
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-18 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tresh
Tresh