Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa på borden vänner, festen är igång.

Vi var på samma fest för ett tag sen.
Minns du det?
Du hade med dig en ny tjej.
Minns du?
Minns du att du aldrig gjorde slut? Minns du att du bara slutade höra av dig? Minns du min oförstående blick när du kom med henne, hand i hand?
Minns du det enda jag sa till dig på hela kvällen?
"Hur kunde du?"
Du tittade aldrig mer på mig.
Jag gick hem med din kompis den kvällen.
Jag vet att du vet.
Och jag hoppas att det gör så jävla ont att veta.




Fri vers av Tresh
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-09 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tresh
Tresh