Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en abstrakt miljöbov.

Nu är det gjort.
Nu har jag förstört en annan människas liv
även fast det var mitt liv jag var ute efter att förstöra från början.
Vart jag än går så lyckas jag sprida sabotage och sorg runt omkring mig,
Jag är den värsta sortens miljöbov.
För tårar. Och smärta. Som ligger och skräpar ner en vacker gräsplätt.
Är lite värre än en bortglömd mugg från macdonalds.




Fri vers av Tresh
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-02 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tresh
Tresh