Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Always apart but always in my heart

Han tar med mitt hjärta till en annan kontinent och jag glömmer liksom bort hur man fungerar.
Skriket bara växer för jag... jag kan inte, jag KAN inte för det är inte nog.
Du är mina buntband, mitt superlim, mitt fundament och allt bara försvann och HUR förväntar ni er att jag inte ska gå sönder när min världsbild krackelerar, när mitt liv flög bort i ett charterplan på väg mot oändligheten?
Det är bara sex månader säger dom. Sen är han tillbaka.
Sex månader...
Det är 184 dagar.
4416 timmar.
264960 minuter och 15897600 sekunder.
För mig är det inte sex månader. För mig är det över femton miljoner plågsamma andetag.
Femton miljoner tankar om dig.
Femton miljoner sekunder av tvivel.
För tänk om... Tänk om du inte längre vill ha mig när du kommer hem igen.




Fri vers av Tresh
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-09 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tresh
Tresh