Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juniormästare i ps

Detta är ingen dikt. Men jag känner att jag vill skriva det här ändå. Det är ju en passande sida att säga det på.

Igår vann jag Junior Poetry Slam. I ett år kommer jag bära titeln JUNIORMÄSTARE.
Det sitter fint.

SCORE!




Fri vers av Tresh
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-18 13:22



Bookmark and Share


  Carl Thomas
You go girll! Auiwaaa!!
2010-04-18

  Quasimodo
Härligt och grattis !!
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tresh
Tresh