Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I don't know what's going on

Jag vill hitta någon att bli galet kär i.
Någon som får min värld att snurra runt runt runt.
Någon som får mig att le.
Någon som jag inte lyckas jaga bort eftersom den tycker om MIG!
För den JAG är, inte för någon jag låtsas vara.
Jag vill hitta någon som står ut med mina olater, som kan trösta mig när jag gråter, som kan lindra mina ångestattacker.
Någon som tycker om allt med mig.
Mina armar, ben, mage, rygg, ärr. ALLT.
Vart är du?
Kom hit och hjälp mig upp.
Jag vill hitta dig NU!




Fri vers av Tresh
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-18 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tresh
Tresh