Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt nå livet

.

Livet är så nära
men ändock så långt från

Just som jag fått tillåtelse
smeka dess kind

är hon redan bortom fjärran




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-18 23:54



Bookmark and Share


  karenina VIP
bara vara här och nu, ett steg i taget en dag i sänder. då blir den där smekningen så mkt intensivare och glädjen bär
2010-02-21

  rebecca d VIP
Han som är Vägen Sanningen och Livet är hos dig...
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Mejja