Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till det oändliga


Forntid
Framtid
Dåtid
Nutid

Vilken väg ska man följa!

Vilken är den rätta?

Forntid
Framtid
Dåtid
Nutid

Är det en gåta i det blåa eller det gröna?

Vart vill du mig föra?

Forntid
Framtid
Dåtid
Nutid?




Fri vers (Fri form) av Sofia Hansson
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-19 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson