Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det där med evigheten och att hisna


när jag är fri
att gå vart jag vill

- stannar jag




Övriga genrer (Aforism) av sol
Läst 765 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2010-02-19 09:23



Bookmark and Share


  aol
bra skrivet, lyfter på hatten
2010-06-05

  LassO
sant frihet är enda sättet, att komma nära...
2010-06-02

  kärleks ängel
underbara ord!
2010-03-01

  Mr Lindemann VIP
Vi och delar av Norrköping tycker att du är väl värd din stjärna hurrar för dig

(några står upp och applåderar också här)
2010-02-28

  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Väl skrivet. Så känner jag nog också. Vackert!
2010-02-28

  Staffan Welroos VIP
snyggt beskrivet...
2010-02-27

  Paulina LH VIP
bra beskrivet
*applåd*
2010-02-21

  Teresia Ridell
Ibland är att ha möjligheten;det stora.
Klar sanning;väl skrivit !
2010-02-21

  Anders P VIP
Kul att du börjat lägga ut aforismer. Du har ju några sen förut med dina damer som illustration. kolla http://www.poeter.se/viewText.php?textId=86928

2010-02-19

  Carola Zettergren
det ligger mycket sanning i det!
2010-02-19

  Saga-Sofia
Ungefär som:

När allt var bra
slutade jag skratta

det behövdes inte längre.

Vi ses i morgon, hörde jag. Kul :-)
2010-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Tänkvärt och en i allra högsta grad intressant och lovvärd attityd.
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol