Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt i all oändlig kärlek, simmar skickligt de blinda fläckarna omkring och jagar de svarta hålen. fröken förståelse stirrar plötsligt stint, rätt in, i den nyss så dolda verkligheten


det är inte alltid så, att det plötsligt är slut på dropparna, men det förekommer

.

Det slog mig just
att min promille

i procentuell relation till de
cykelkomplimangerna
plötsligt förvånade mej
och din display

det är skillnad på att vilja ha komplimanger
och längtan efter att bli åtrådd

och när jag får hetare blickar
av dina vänner än av dej
slår mej tanken


att det neongröna gräs
du står på

det har jag sått












Fri vers (Prosapoesi) av sol
Läst 506 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-19 01:23



Bookmark and Share


  Hondjuret
"det är skillnad på att vilja ha komplimanger
och längtan efter att bli åtrådd

och när jag får hetare blickar
av dina vänner än av dej
slår mej tanken


att det neongröna gräs
du står på

det har jag sått"

Fantastiskt, du kan du - sätta ord på hur det kan kännas - i mitt fall känns
<3
//Josefin
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol