Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
joakim


om du visste hur jag inte kan sova, för jag är så skönt svag och avväpnad i natt

.
han ligger här bredvid
med sitt leende inuti mej
och han kittlar solarplexus när jag andas
och han ler genom mitt hjärta
och ut i mitt ansikte

det rinner sköna vågor av svaghet
ner över min hals och mina axlar och höfter
och jag vill inte spjärna emot mer

jag kan inte
för han är så nära
inuti min upplevelse

och gud så jag älskar när han sover
och jag vill bara vara här
och inte sova bort det så vackra

och jag undrar om ord kan bevara
den där öppna rena blicken
för det är kärlek där
och han bär evigheten i botten av sina ögon

och jag är så avväpnad i natt
att jag inte vill sova
jag vill bara vara vaken
och känna

- hur jag älskar




Fri vers (Prosapoesi) av sol
Läst 530 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-22 02:41



Bookmark and Share


  Hondjuret
En underbar underbar kärleksförklaring!
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol