Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappas vilda blomma

Jag saknar oss
ditt jävla Du

och jag måste viska
för att undvika eko

Och jag dricker källvatten och räds brunnsgubben och inhalerar granskottshormoner och
saknar din hjärna
Minnet av dig har precis alla färger utom svart !
Det är mycket himlafärder gungande. sjungande .Slungandes och själsmötesstationer av mötet mellan .intelligens .humor .djävulen & Jesus

Men. Vem är Gud

Jag brygger rosöl för din skull här i min skog

Men blommorna plockar jag till mig och pappa .för mammas skull

Om du är mammagris så är jag pappas vilda blomma

Pappa ville inte att tårar svett och urin skulle vara samma vätska
(Och jag ser ett roshjärta)
och min rosa BH

Det är kärlek och rädsla
i en så osalig blandning
att Näcken tar mig för dig

Och på myrstigar
är man aldrig
ensam




Prosa (Fabel/Saga) av sol
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-15 10:15



Bookmark and Share


  Roger VIP
"saknar din hjärna"
Fan Sol - du har då en förmåga att sätta ord på det. Lysande!
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol