Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriver poesi och frågar; är du där fast jag inte ser dig

*
Jag tror att jag ska skriva poesi om dig
om hur du strömmar runt med alla dina ord och varma händer
runt, runt som små stormar och pyttetromber i alla mina meridianer och ställer till hormonstorm i det alldeles stilla ögonmötet

Och hur du hoppar kullerbyttor i mina vener och renar cellerna citrontvättade vita fina och bryter bort ångest med blickar och ord med; VI
Din manbasvibration gungar, gungar mig - hisnande stilla nästan runt stången
och manipulerar ett tröttsamt själsvirrvarr in i alla fall tillfällig trygghet

Ja. Jag måste nog skriva poesi för att förstå själv
för att kunna tro, hoppas och älska och våga hoppa högt och lågt på samma plats i samma nu

Är du där fast jag inte ser dig
är du kvar fast du inte rör mig
finns din kropp nu där ute i ingenting?

*

Och sen är det den där förbannade rädslan för ingentinget och minnet av att fyllas, fyllas. fyllas - andas in kroppskontakt svett feromoner och skratt och häftiga rörelser blandade med mjuka närvarande och ett fast nackgrepp

Jag har så jävla svårt att inte skriva poesi om själva sexakterna
sex sex sex KNULLA - (snälla Anna kan du vara lite fin i munnen någon gång?

Bara låta det vackra vara vackert och stjärnorna glimma
och alla animerade små hjärtan bara flyga
- så fina som de är


och lyssna på:
"Du har varit underbar i hela ditt liv
det är bara det att du inte har vetat om det"

om, och om
igen








Prosa (Fabel/Saga) av sol
Läst 479 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-05 20:41



Bookmark and Share


  L I V
Anna Panna...jag känner igen dig men med nya nyanser. Me like...jag känner en egoistisk nostalgi och jag gillar det jag läser. Läser igen.... Lovely
2015-02-04

    ej medlem längre
(Ja varför Inte fin i munnen?)

Det här var ju alldeles virvlande och stormande och jag tycker mig ana Många härliga känslor.

och renar cellerna citrontvättade vita fina och bryter bort ångest med blickar och ord med; VI
Din manbasvibration gungar, gungar mig - hisnande stilla nästan runt stången

Språket är ju underbart.

Sen faller du lite på sånt tyvärr Många härinne faller för/ faller på...
Sex sex knulla knulla...

Och Där dök hela texten. Synd.
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol