Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet när det rinner själsfloder. De har så egna toner.


du sa att jag är ingenting - men för mig är jag allt


Jag använder ditt namn
som grovsmutsad ordtvätt
mot overkligheten
Peter

själsflodstonerna är så tysta att jag undrar
vem är du för dig

jag är allt för mig

utan mig
är jag ingen














Prosa av sol
Läst 494 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-15 23:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Wow, helt klockren alltså.
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol