Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, Buster...


Nej, min älskade, jag förväntar mig inte
att du ska knäböja vid mina fötter
och insistera på att få dricka champagne
ur mina silversandaletter...
(fast det vore rätt mysigt om du gjorde det....)
Mina rågummisulade och fotriktiga skor
för väl snarast tanken till skogsvandringar
i svår terräng....
Och med tanke på din knäprotes vore det
verkligen obarmhärtigt att kräva en sådan
akrobatisk manöver bara för att finna mina
hemstickade raggsockor...

...men ändå, någon form av romantik
behöver jag! Till och med jag!
Särskilt jag! Det är jag som lagar din mat, t.ex.
(Okej, okej, den är inte god, men ändå)
Jag tvättar dina kalsingar! Bara det, alltså!
Skulle var kul att se DIG tvätta mina trosor!
Ha!
Efter att ha rengjort toastolar, skurat köksgolv
tömt kattlådan och gått ut med soporna
vill jag ha BELÖNING!
En liten uppmärksamhet, bara!
En enda djävla lite tulpan!
Och vad jag inte vill ha är en vänskaplig
dunk i ryggen som vore jag en av
dina förbaskade brottarkompisar!
Jag är KVINNA! Jag vill bli SEDD!
Du ser inte ens att jag för första gången
åratal har tagit på läppstift!
HallÅ, Hallå! Här är jag!
PUSS! PUSS!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-19 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP