Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närmare (DON'T STOP)













Jag andas, drar in
Hetta, bröstkorg
Dina ögon glöder
Jag knäpper upp, sliter av
Det är dig jag vill ha

Du kommer närmare, hud mot hud
Jag hör ditt hjärta slå när du
kysser min höft,
min svank, min rygg
och det är när dina läppar
når mina bröst
som ljudet kommer
stötande
skakande
både inuti
och utanpå

Tunga mot tunga
Fukt
Tunga mot lår
Jag ligger på rygg
och dina trygga händer
över darrande hud
Jag tappar kontroll, tappar luft
Jag öppnar mig för dig

DON’T STOP
IT’S NOT ENOUGH

Jag kvider, jag brinner
Det kommer i vågor
ruset, ryggraden som spänner
i en båge
mellan lakan
över köksgolv
över köksbord
i takt med höfter

Jag vill ha dig hos mig
på mig, i mig
Du behövs under huden
Här, känner du?

DON’T STOP
IT’S NEVER ENOUGH













Fri vers av Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-20 01:12



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Ja hett och vackert
i en salig blandning

blir bra avbryt med dom engelska raderna
2010-02-20

  Niclas Petersson VIP
Åh...precis så!
Nära.
Målande.
Sinnligt.
Vackert.

"Jag vill ha dig hos mig
på mig, i mig
Du behövs under huden
Här, känner du?"

Oerhört vackert!
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed