Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att smälta

Har du kännt en snöflinga landa på dina läppar någon gång?
Har du sett dem virvla i vad som verkar en livstid?

Innan dig for jag runt, runt i ett ständigt yrväder
Snåla vindar föste runt mig lite överallt
men så var du här, mitt i min väg

Liksom en snöflinga smälter i munnen
vill jag vara en del av dig, en del av allt du gör och allt du är.




Fri vers av Meli
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-20 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Meli