Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat kortsluter hjärnan

En hand som sakta trevar efter min
bakom ryggen där ingen kan se
kallar mig till sig
med ett lätt tryck mot insidan av mina fingrar

Iväg från glada genomskinliga röster
håller nu lätt mot min handled
sakta stryker de undan mina tvivel
uppför armarna

Landar i nacken
och virar in sig i mitt trassliga hår
stora, starka händer är
ändå så fyllda av ömet

Trots att du aldrig släppte min blick
blev jag kvar vid din beröring
inte visste jag
att dina händer kunde vara himlen på jorden




Fri vers av Meli
Läst 602 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-11 20:38



Bookmark and Share


  papessa
magiskt med händer
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Meli