Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där böckerna råder är man ingen annan än sig själv. Kanske delaktig i form av någon annan men ständigt bara jag i alla bedömningar.


Min allra heligaste värld

Inte så snabbt och effektivt
mer som i en okontrollerad rasande fart

Jag brukar dem som droger
begäret som inte stillas utan ökar allt eftersom tiden går

Tiden som fylls av främmande världar får inte ta slut
vem är jag utan dem, får jag inte vara med längre?

Sorg och vemod i verklighetens krassa vardag
förgylls av kicken i att se den nya världen ligga där och vänta på mig

Nästan restsamt lockar den mig till sig
se på mig, ska jag verkligen få ligga här ensam?

Gör mig sällskap så förtrollar jag dig,
förflyttar tid och rum

Bara vi två
och jag lovar att du blir lycklig




Fri vers av Meli
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-27 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Meli