Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poff

Hon är på väg ut från Willys, tuffar sej lite med sin stora glass.
Hon tittar inte vart hon ska för att hon vet att hon klarar allt, med lite tur.
Hon ska nu svänga vänster, men lyckas inte.
I stället åker hennes mördarredskap ner för den lilla backen med tre matkassar i och knuffar bort alla som försöker stanna den. TRAMPAR NER alla som försöker hjälpa den från att åka in i en vägg. men nej.
Väggen står där så irriterande röd och blickstilla. Bara glor. Sådär äckligt som bara en röd tegelvägg kan göra. Kundvagnen blåser förbi varenda jävel och poff.
Poff sa det. Poff.




Fri vers av EnLitenTendens
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-21 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnLitenTendens
EnLitenTendens