Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tillägnad Bibbi för hennes uppmuntran...en dikt som kommit bort under tidens lopp...skriven 2008-08-12...i en annan tid - ett annat liv


Guds små ljus


Gud måste vara frustrerad ibland

I mörkret brinner väl facklan

men få ljus finns att tillgå

Och de få som nu finns

har antingen

...för liten veke

...för dålig brinntid

...eller är i helt avsaknad av stake

Men några få finns dock

som lyser upp vår mörka tillvaro

Och du är en av dem




Fri vers av Regular
Läst 2101 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-02-21 03:46



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja,det finns hopp, så länge ordet det som ar i begynnelsen får lov att välla!
2020-03-14

  Ljusletaren
Suveräna ord ... bokmärker/ kram
2012-08-17

  Vici
Instämmer helt!:-)

Och du ett annat;-)

Väldigt fint skrivet.

Kram på er!
2011-12-05

  Eaglemountains VIP
Underbar vacker hyllning till en gemensam vän ... APPLÅD!!
2010-02-21

    ej medlem längre
Så vackert...
2010-02-21

  Bibbi VIP
Tack underbara Du.

Jag blir glad.
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular