Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min styvfar lärde mig segla ombord på sin skärgårds-trettia......


AYA

Aya, jag saknar dig
dina rena linjer
ditt snabba svar
du var en skönhet

Aya, du fattas mig
dina blöta kojer
dina glesa bord
du finns inte mer

Aya, jag minns dig
snabb på läns
täta slag på kryss
i smala vatten

Aya, du är borta
men du seglar ännu
mellan Mälaröarna
i mina minnen




Fri vers av desperado
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-21 16:44



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hej i kvällen min vän..vilka finaste fina rader om AYA...förstår att hon fattas dig kraaam
2010-03-16

  walborg
Härligt att läsa eftersom båten liknar skärgårdskryssaren 22:an som jag fått glädjen att växa upp med. Tack för minnena!!!!
2010-02-21

    Louvisa
Beskriver fint din saknad. Saknad efter båt och en tid som varit.
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado