Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag bor nu i skogen. jag kan inte hantera mig själv när jag rör mig bland er.


män i skor som klär sig väl

här
inomhus
måste man alltid se ut
och det känns kvavt
tar mig ut
genom bakvägen
utvägen en släde
så bland granar
skenar jag
när jag ser mig om
där slottet lyser




Fri vers av ffredfr
Läst 220 gånger
Publicerad 2010-02-21 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr