Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brodera frukan i din själ utav blodet i ett skuret hjärta

Brodera frukan i din själ utav blodet i ett skuret hjärta,
vi var nya då

en form i tiden
vener blandar kärlek bundna till en dröm förgäves

växer in i dina ögon
vet ett andetag

smärtan strömmar djup,
fragil beröring,

vaksam

ändå djupet av en kvinnas kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-21 19:28



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vacker känsla förmedlad..
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth