Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när allt går emot


Utan motstånd


mer än livet är gåvan
att ta emot även döden




Övriga genrer (Aforism) av Rachel Roth
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-22 04:46



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stor sanning sagda med få ord
2010-02-23

    Mejja
Ja, även döden kan vara en efterlängtad gåva!
2010-02-23

  noname_realmind
Klockrent!
2010-02-22

  Per Rydberg
Stark och mycket tänkvärd: Få ord och enormt med sanning. Tack!
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth