Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Your old sweater.

I got out of bed today and put on your old sweater
I believed you when you said that this time would be better
man, I never seem to learn
how quickly you can turn.




Fri vers av Equinox
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Equinox