Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig!

Mina dagar med dig är räknade,
hur länge jag orkar vara kvar vet jag inte.

Ena stunden vill jag ligga i din famn och aldrig lämna den,
andra vill jag bara fly och aldrig vända tillbaka.

Men vågar jag lämna dig,
vågar jag krossa ditt hjärta och se allas hemska blickar.

Tyvärr så älskar jag dig inte,
vad jag känner vet jag inte själv.

Men den pirriga känslan finns inte där,
som den fanns för en annan kille för inte så länge sen.

Är det mig du vill ha? Är de det du vill?

Jag vill bara bort, jag känner en tår i mitt öga
och en press stor som himlen.

Jag vill inte såra dig men vet inte om jag orkar mer.
Förlåt mig!




Fri vers (Fri form) av "Maulin"
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-22 20:14



Bookmark and Share


  anita VIP
Fin dikt.
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

"Maulin"