Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än jag någonsin kan önska

Vänner...

Familj...

Kärlek...

Pengar...

Har allt man kan önska och så mycket mer.

Varför känner jag mig då så ensam?




Fri vers (Fri form) av "Maulin"
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

"Maulin"