Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossad, lagad och nu ensam...?

Jag ska vara stark,
Jag ska inte visa att det känns fast det gör,
Jag biter ihop och låtsas om som inget.

Du fanns då som stöd när allt annat fick åt helvete.
Du fanns där även om du inte visste om det,
Du fick mig att glömma att det kändes,
Du fick mig att känna mig stark.

Ska du också lämna mig nu?
Klarar jag detta då?

För jag är inte stark som det ser ut,
Jag är svag och sårbar som aldrig förr...




Fri vers (Fri form) av "Maulin"
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-25 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

"Maulin"