Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beronende av döden!

Jag är rädd.
Du finns i mig.
Du får mig att må bra och fyller min kropp med helvetet.
Jag vill sluta med är för svag för att kunna.
Döden är min tröst och det närmar sig snabbt.

Du är min vän när jag är ensam.
Jag hatar dig!
Jag föraktar dig.

En dag har du dödat mig.
En dag kommer min kropp ge upp och jag kommer känna mitt sista andetag.
Det är ett förgiftat andetag.
Den friska luften är slut.

En dag kanske jag kan slänga tänaren som har gett dig liv varje dag.
Jag har döden i min ficka, i min väska och mitt skåp.
Jag är beroende av döden och det tar aldrig slut.




Fri vers (Fri form) av "Maulin"
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

"Maulin"